Pages

Creativity Takes Courage

vrijdag 22 september 2017


Het is een tijd stil geweest op mijn Blog. De afgelopen maanden ben ik dan ook door een mallemolen gegaan, zat ik thuis & merk ik nu steeds meer dat ik zin heb weer oude fijne dingen op te pakken zoals het bloggen! Creatief bezig zijn, geïnspireerd worden & wellicht ook anderen te inspireren!
Allerlei creatieve hobby's heb ik opgepakt. Zo ging ik van mijn Carpe Diem Planner tijdens de zomervakantie beginnen in een Bullet Journal & over naar een Travelers Notebook. Het is nog even puzzelen wat ik waarvoor ga gebruiken, maar het leek mij iig leuk jullie mee te nemen in mijn Travelers Notebook! Kijk je mee?


Daar is ie dan. Geen echte, maar eentje van Alieexpress thanx to Huize Haaknaald! Ik had in eerste instantie een bruine met patroon besteld, maar daarmee werd ik gefopt, en heb ik uiteindelijk na veel wachten mijn geld teruggevraagd. Toen ik deze kleur zag, heb ik het erop gegokt en besteld. Nog steeds erg blij mee!


Wanneer ik mijn Travelers Notebook opensla word ik al gelijk geinspireerd door de papiertjes van flow die het plastic hoesje vullen. Met een bijpassende quote.

Het eerste boekje is gevuld met knip- en plaksels. Een soort Art Journaling. Een tijschrift openslaan en datgene eruit knippen wat mij inspireert. Iets wat in mijn hoofd/gevoel zit op papier tot uiting brengen. Dat is zo lekker aan een creatieve hobby!Het tweede boekje is gevuld met mijn dagboek. Gewoon schrijven wanneer ik zin heb met weinig poespas. Een tapeje hier, een tekeningetje daar of gewoon alleen een schrijfsel.Het derde boekje met blanco pagina's heb ik tot nu toe gebruikt om te tekenen, te doodlen. De eerste pagina met tekeningen waar ik die dag dankbaar voor was! Tekenen is iets 'nieuws' wat ik heb ontdekt en de afgelopen maanden veel heb gedaan! Heerlijk zo'n rustmoment.


Heb jij een Travelers Notebook en wat doe jij ermee?

1 opmerking:

  1. wat een leuk boekje! En leuk om weer een blogje van je te lezen, ik miste ze al. Creatief bezig zijn is zo lekker voor de geest, maar ook het lichaam. Merk dat ik zelf ook weer beter in me vel zit nu ik wat meer borduur. Of is het nu andersom? Dat je er eerst lekker voor in je vel moet zitten? Beide denk ik. Maar leuk om een kijkje in je Travelers Notebook te krijgen..

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster