Pages

Koffie in de morgen. Een dag zonder zorgen.

dinsdag 13 september 2016


Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn laatste blog schreef en dus is het tijd voor een nieuw bericht! Inmiddels wonen we alweer 3 weken + 3 dagen in ons nieuwe huis & nog altijd is dat 'genieten'. Het werk is nu super dichtbij. Dat is elke dag weer fijn & relaxed. De blauwe muur maakt mij blij, de kleine geklaarde klusjes zijn genietmomentjes & ondertussen hebben we ook weer wat grotere klussen opgepakt. Langzaamaan zijn wij bezig met project trap. Schuren, afnemen, verven, bekleden.. het duurt even, maar dan heb je ook wat! Straks een witte trap met bruine pvc-treden.


Ondertussen haakte ik een hoesje voor een krukje, werden de gordijnen gemonteerd & de eetkamerlampen opgehangen. I.c.m. mijn geweldige buffetkast wordt het steeds meer aangekleed. Nog even wachten tot de keuken er is (28 september) en dan kan ik ook fijn de kastjes inpakken met mijn servies. Alles krijgt langzaamaan een vaste plek..


Ook van de omgeving kunnen we enorm genieten! Naast een leuke jonge buurt, waar we na 2 weken dat we er woonden de eerste buurtbbq mee hadden, wonen we in een heel groen gebied. Rondom de huizen ligt gras, water en weiland. 'S ochtends zorgt de zon en een beetje mist voor prachtige plaatjes. In het echt nog mooier dan op foto!


..maar er zijn natuurlijk ook dagen die wat minder zijn. Gedoe op het werk, weinig energie op een warme dag zoals vandaag & drukke dagen kunnen dan een andere wending geven. Maar hé; that's life! Flow erbij, een soya cappuccino & een fijn muziekje.. 'Koffie in de morgen. Een dag zonder zorgen'.


Hoe gaat het met jou? Heb jij nog nieuws wat je wil delen? Altijd leuk!

3 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk weer wat van je te lezen!!! Jullie huisje word wel echt een plaatje he.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent er even druk mee maar dan heb je ook wat! Ik vind jullie interieur zo gaaf geworden! Echt heel erg mooi. Leuk om langzaam alles tot een geheel te zien groeien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ziet er super uit<3 Ik volg alles ook met een glimlach op mijn gezicht op Instagram. Genieten, zo blij voor jullie. Ik vind nog steeds die buffetkast super tof<3 Wij gaan er ook eentje kopen eindelijk hihi. Geniet van alles! (wij gaan de malle molen nog in...)

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster