Pages

Thuiskomen

woensdag 5 oktober 2016

Sinds een paar dagen, wellicht een week, merk ik dat ik mij thuis voel in ons huis. De klusjes zijn grotendeels gedaan, de keuken is geplaatst en ingepakt, evenals de buffetkast. Inspiratie schiet door mijn hoofd, er wordt wat gekocht & ik maak wat nieuws om nog meer dat huiselijk gevoel te kweken. Ik ben thuis.
Nadat de keuken geplaatst was, werd het tijd om een nieuw koffiezetapparaat te kopen. Onze oude deed nog steeds goed, maar was niet bepaald hip meer. Ik had al eens de senseo switch voorbij zien komen wat mij wel wat leek. Aangezien ik en vriendjelief regelmatig alleen of met zn tweeën koffie drinken, is de senseo switch, als je van koffiepads houdt, een goede uitkomst. Want daarnaast kun je ook een pot koffie zetten (tot max 7 kopjes) voor als er visite komt. Ideaal! Ook het design is mooi, simpel en elegant, en neemt weinig ruimte in de breedte in.

Vandaag ging mijn hart nog sneller kloppen nadat de senseo twister werd geleverd. Een heerlijke cappuccino met warme opgeschuimde melk als resultaat. Ik geniet, thuis, met een kop cappuccino 'on the side'!

3 opmerkingen:

  1. Super dat je je thuis voelt;het is dan ook echt een mooi stekje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dit klinkt heerlijk! Zo blij voor jullie. Ik hoop dit gevoel over een tijdje ook te gaan ervaren<3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat het nieuwe huis zo goed bevalt! :)

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster