Pages

En opeens heb je het...

dinsdag 11 oktober 2016


...zin in de herfst! Niet in de regen, maar wel in die heerlijke warme chocomel, dekentjes, kaarsjes, de rode en oranje herfstbladeren, kopjes koffie, stampot en stoofpot, dikke truien... Het is weer wennen aan de kou wanneer ik 's ochtends opsta, mijn voeten die maar niet warm willen worden, het gemis van zonlicht wanneer ik opsta. Maar daar tegenover staat dan ook weer veel 'warmte' en 'knusheid'. Lekker binnen zitten, reflecteren en gewoon thuis rommelen. Of op pad met de camera, want de herfst is bij uitstek de mooiste maand om foto's te maken! Kijk maar...

Ik geniet, jij ook?

3 opmerkingen:

  1. De herfstmaanden zijn zeker één van mijn favorieten! Wel als er nog mooie herfstblaadjes zijn, die periode waar alles al weg is maar nog geen winter is vind ik minder. Heerlijk binnen de verwarming aan, warme chocolade melk en een handwerkje erbij. Ik ben blij dat ik mijn laatste zwangerschapsweken in de herfst mag doorbrengen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja van de herfst kan ik ook echt genieten<33

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nu ik vanmorgen wakker word en het donker en regenachtig is vind ik de herfst minder. Maar wanneer je na een wandeling buiten door de verkleurde bladeren neerploft in een stoel met warme chocolademelk. Oh dan hou ik toch zo van de herfst :)

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster