Pages

Minivakantie

maandag 31 oktober 2016


Wat een heerlijke dagen hebben we gehad! Na de drie dagen dat ik zelf vrij was, hadden vriendjelief en ik samen nog een halve week. Op woensdag gingen we aan de klus; we pakten de garage uit, maakten hem schoon en richtte hem opnieuw in. Vriendjelief ging verder met het bekleden van de trap terwijl ik de achterkant van de trap verfde. Tussendoor genoten we van een heerlijk belegd broodje en werd onze keuken 'af'gemaakt door de monteur. Nu nog een likje verf op de koof en dan is ie echt af!

Vanaf donderdag zijn we heerlijk 2 nachtjes weg geweest naar Hoevelaken. Dichtbij de stad Amersfoort en het wandelgebied de Veluwe, een perfecte combi voor ons! Ik wilde al heel lang shoppen dus keek er naar uit. Eenmaal in de stad had ik warempel geen zin meer (lekker wisselvallig soms haha) maar konden we uiteindelijk beiden goed slagen. Op internet had ik de tip gezien van een heerlijk koffietentje dus daar ploften we even neer...


Allebei een cappuccino met pure chocolade onderin het glas, een carrotcake en caramelbiscuit. Het was overheerlijk!! Lekker even bijkomen en bijkomen van de schrik van de appjes die ik kreeg. Een autoongeluk in de familie, gelukkig geen letsel en met de schrik vrij gekomen... Nog even naar de Budhawinkel, de dille& kamille en toen hadden we t wel gezien (Dacht ik), maar kocht ik vervolgens nog een leuke trui bij Miss Etam!


De volgende dag gingen we vroeg uit de veren! Als eerste zaten we aan ons ontbijt in het hotel, wat heerlijk smaakte. We trokken de wandelschoenen aan, pakten onze camera's en gingen met de auto op pad. Vriendjelief wilde graag eens met mij met zonsopgang op de Veluwe staan, dus deden we dat. Helaas spotten we geen reeën, herten of wilde zwijnen, maar kwam ik wel de eerste rood-met-witte-stippen-paddenstoel tegen! Van het bos, kwamen we op de heide en liepen we op weilanden.


Na onze eerste wandeling zochten we een leuk tentje uit om even wat te eten. Voor mij een kom vol snert! De allereerste dit jaar & het was heerlijk! Verzadigd gingen we op weg naar het Speulderbos. Daar waar vele paddestoelen zich laten zien als we internet mochten geloven. En ja hoor, het stond bomvol paddestoelen en zwammen! Met een beetje regen erbij leek alles nog mooier..


De laatste dag van onze minivakantie sliepen we uit & konden we op het nippertje nog ontbijten. We besloten eerst naar Spakenburg te gaan wat een gezelligheid aan marktjes en winkeltjes was. Na wat geslenterd te hebben, zijn we richting de Oostvaardersplassen gereden. Inmiddels liet de zon zich steeds meer zien en konden we zonder jassen lopen! Dit leverde ook veel zomerse plaatjes op met de camera. Wat is het dan mooi om met een macrolens rond te mogen lopen!

Een minivakantie vol natuurmomenten. Heerlijk met onze neuzen in de frisse buitenlucht, maar ook binnen opwarmen & genieten van wat lekkers!

Hoe was jouw week?

3 opmerkingen:

  1. Dit klinkt zo fijn en wat een prachtige natuurfoto's<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke wandelingen! Mooie afwisselende gebieden hebben jullie ook bezocht. Het heeft mooie herfst foto's opgeleverd en zelfs nog een foto van wat reeën, mooier kan toch bijna niet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een heerlijkheid en wat heb je een prachtige foto's gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster