Pages

(Herfst)Vakantie

maandag 24 oktober 2016


Gisteren na 15.00uur was het dan zover. Mijn werktelefoon en Ipad gingen uit, de koffie werd gemaakt & het laatste stuk citroencake aangesneden. Want: ik had vakantie!
Het was super mooi weer, dus we besloten toch nog even naar buiten te gaan, al had ik geen zin in een lange wandeling. Daarom een rondje rondom huis en wow, wat kwamen we toch veel moois tegen! Zelfs een ijsvogel! Daar waar vriendelief het altijd over heeft en mij zo graag wil laten zien. Het kleine vogeltje met zijn mooie blauwe & oranje kleuren zat zowaar gewoon op een paal van een groot hek om een weiland, bij ons in de achtertuin. Ook spotten we zwanen, een boomklever en schoot ik meerdere fijne herfstplaatjes. Kijk je mee?

Al die mooie gele kleuren die constrateren met de blauwe lucht...geweldig!

Maar ook spelen met de camera en lichtinval...

Heerlijk! Na onze wandeling pruttelde de goulash zonder pakjes en zakjes nog even door en konden we daarna aanschuiven. We bakten een echte oma's appeltaart & ploften op de bank om lekker wat te surfen op het web, een spelletje op de laptop te doen & tv te kijken. Moe en voldaan deden we om 23:00uur het licht uit en sliep ik vanmorgen uit tot 10.15uur. Laat de vakantie maar beginnen!

Wat we verder nog van plan zijn? Ik ga bezig met de onderkant van de dichtgetimmerde trap zodat vriendjelief in de toekomst er een trappenkast en kapstok onder kan maken. Voor een prikkie heb ik een super gave baroklijst gekocht waarvoor ik een magneetbord wil maken (inclusief stof) om foto's in te hangen op de overloop. De garage gaat uitgepakt worden, foto's worden geprint voor in de fotolijstjes, maar bovenal ga ik genieten van het moment. Lekker doen waar ik zin in heb de aankomende drie dagen, met hier en daar koffievisite & een geplande knip- en verfbeurt met de kapper! Vanaf donderdag gaan we dan nog even 2 nachtjes weg, gewoon omdat het kan! Wij vermaken ons wel!

Hoe was jouw weekend?

3 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's heb je gemaakt! Heerlijk een weekje vakantie, ik ben jaloers :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wouw wat een prachtige foto's en oh vakantie heerlijk!!! Helaas word voor mij vakantie pas volgend jaar weer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk zo'n mini vakantie tussendoor. Jullie zijn het alvast goed begonnen, mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster