Pages

Planner & afscheid

vrijdag 21 april 2017


Sinds een paar weken heb ik mijn Planhobby weer opgepakt. En aangezien ik straks andere dingen (ook voor mijn werk) wil opschrijven en bewaren, heb ik een aantal nieuwe tabs/dividers gemaakt.


Het was even zoeken hoe ik dat precies ging doen. De stickers die ik van de Hema had met letters erop, waren te groot dus moest ik een andere manier vinden. Gelukkig is daar Pinterest! En werd ik op het idee gebracht om zelf tabs in Paint Shop Pro te maken en deze aan een patroonkarton van de  Action te bevestigen. Nog even lamineren en Tadaaa: de nieuwe tabs/dividers zijn geboren!

Ik heb nu ruimte voor mijn agenda, voor een soort van dagboek, er zit een kalender van dit jaar in, notitiepapiertjes en plakkers, to do lijstjes en 'overige' ruimte.


Bij Wibra scoorde ik laatst al leuke plakkertjes, stickers en de Hema had fijne notitieblokjes ook met een plakrandje. Dit lijkt mij ideaal om gewoon 'even' wat te kunnen opschrijven, onthouden of aandacht te geven. Ze waren overigens spotgoedkoop!
Niet alleen in mijn Planner ben ik voor mijn nieuwe werk bezig. Vandaag heb ik de introductie op het hoofdkantoor van mijn nieuwe baan gehad. Ik kreeg uitleg over het Web en spullen in een leuke tas mee die goed bij mij past. Want thuis(zorg) is waar mijn hart ligt!
Niet alleen in mijn hart, maar met name in mijn hoofd ben ik bezig met afbouwen, afscheid nemen en loslaten. Er hebben zich laatst nog wat pittige situaties aangediend op mijn huidige werk, maar het lijkt nu weer wat rustiger. Ik hoop dan ook mijn 3 laatste ochtenddiensten rustig door te brengen, te genieten van een afscheidslunch en dan nog even een paar dagen vrij om op te laden voor de nieuwe start!


Om goed afscheid te kunnen nemen, vind ik het fijn mijn emoties in cadeautjes en kaartjes met dankjewels en gedichtjes te leggen. Ik kocht 4 kleine potjes met bloemzaden, 4 kaarten en liet een fotoboekje afdrukken van het feest wat we onlangs hadden. De kleine potjes zijn voor (mijn) cliënten waar ik EVV-er ben. Hierbij zit een kaart met voor ieder een persoonlijk berichtje, gedichtje of bedankje.
Bij een cliënt waar ik altijd een kopje koffie mee drink, printte ik een leuk werkblad uit met daarop een kop koffie 'met liefde gemaakt' afgebeeld. Zo kan ik andersom een kopje koffie teruggeven. Op de andere kaarten stond een gedichtje over haken waar ze stiekem hart en ziel in doet, een carpe diem gedichtje voor iemand die druk is geweest met het toepassen van mindfulness en een gewone 'dank je wel'. Dankbaar dat ik er mocht komen zorgverlenen & de kleine dingen die het contact zo leuk maakten!

1 opmerking:

 
Made by Koffiezuster