Pages

Vroegbloeier

zaterdag 1 april 2017


Lentekriebels... Ik ben een vroegbloeier! 
~ Loesje ~

Een weekje vrij. Bezinnen, opladen, genieten van het mooie zonnetje, leuke dingen doen. Het is bijna ten einde, maar ik heb genoten. Altijd weer is het jammer dat het bijna voorbij is en wil ik nog zoveel doen, maar vraag ik me ook af wat dan?! Het is gewoon het gevoel vrij te zijn wat zo lekker is. Alles kunnen doen en laten wat je maar wil. 
Woensdag was het tijd om naar HuizeHaaknaald te gaan. Eerst uitgeslapen, langzaam opstarten en toen in de auto gestapt. We hebben eerst heerlijk geluncht met voor mij een kroketje on the side. Gewoon omdat ik daar zin in had, maar net zoveel in het broodje filet american. Nadien nog even de winkels in. Opzoek naar wat spullen voor de Traveler Notebook van HuizeHaaknaald en ik zocht het gebroken wit haakgaren voor een vriendinnetje van meneer Konijn, maar helaas niet gevonden. Na de shopsessie lekker aan het freubelen gegaan met uiteraard koffie on the side.Donderdag was ook mijn vriend vrij. Hij stond al om 6.15uur op om een stuk te wandelen, terwijl ik mij nog een keer omdraaide. Spotify aan, koffie erbij en weer lekker freubelen. Aangezien ik geen geschikt jaaroverzicht op internet kon vinden voor mijn Carpe Diem planner, freubelde ik er zelf maar 1.


Na de middag gingen mijn vriend en ik op pad voor kleren voor een Trouwerij. In de eerste winkel en de tweede kon mijn vriend al gelijk slagen. Wat makkelijk zijn die mannen toch..en nog meer tijd over voor mijn shopsessie was een mooie bijkomstigheid! Winkel in, winkel uit, en bij de Hema even een tussenstop.


Weer opgeladen shopte we verder. Toen ik eigenlijk de moed al had opgegeven, we opweg waren naar onze auto, gingen we toch nog even een winkeltje binnen. En ja hoor, daar slaagde ik! Een cheapass jurkje maar oh zo leuk! En het paste ook nog eens goed bij mijn vriend zijn pak. Geslaagd dus! Moe maar voldaan reden we weer naar huis..


Gisteren sliepen we uit, aten we kaasui brood & trokken we ons oude kleren aan. Samen aan de slag om de oprit 'uit te ruimen'. Terwijl ik met een schop de beuken haagjes eruit haalde, mocht mijn vriend aan de slag met de tegels. Alles vrij maken om binnenkort de oprit te laten aanleggen. Voor volgend weekend staat de stratenmaker al gepland!
'S middags namen we eerst een kijkje bij een groothandel met planten, bomen en bloemen voor de tuin. Eigenlijk alleen bedoeld voor hoveniers, maar de vriendelijke man hielp ons graag. Zo konden we een beeld vormen van die ene boom in de tuin om later te besluiten wat we gaan doen.
Daarna reden we halverwege de dag door naar een natuurgebied in de buurt. We hebben een flink stuk gewandeld en uiteraard veel foto's gemaakt. Deze tijd van het jaar is prachtig om met de Macrolens op pad te gaan!

Ik hou er van! Je leert echt anders kijken met zo'n Macrolens. Waardeert het kleine, ziet de lente echt ontluiken en de kleine beestjes maken een foto voor mij 'af'. Laat het maar lekker bloeien! Wat is de natuur toch mooi he?!

Hoe was jouw week?


3 opmerkingen:

  1. Super tof zo'n macro lens! Daar zou ik ook wel eens mee willen fotograferen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om zo van je dagen te genieten. Heel fijn, net zoals je mooie foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. SUPER!! Goed bezig geweest. Lekker genieten van die vrije dagen. En met dit mooie weer, is het natuurlijk nòg mooier buiten!!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster