Pages

Zondagsinspiratie

zondag 19 februari 2017

Zo'n Zondag. Uitslapen, ontbijten met broodjes ei en koffie, langzaamaan omkleden en een lekkere joggingsbroek aantrekken met een fijne trui. Nog een bakkie koffie dan maar en een glas water. De afgelopen dagen (of is het sinds het bezoek aan de acupunctuur) klaart mijn hoofd op. Wordt de hoofdpijn minder en is er enkel nog 'druk' op mijn slapen en achter mijn ogen. Voel ik die kleine momentjes van vreugde, vrijheid en voor mijzelf kiezen. Zeggen we nee tegen een feestje, maar genieten we ook van een drukke verjaardag. Ploffen we op de bank, surfen wat op internet, kijken tv en nemen er wat lekkers bij. Zo'n heerlijke zaterdagavond en nu dus alweer zondagmorgen.
Even trap ik ook weer op de rem. Ik wil zo graag weer meedoen met de rest, maar mag de tijd nemen. Tijd van herstel en bezinning. Om weer een zonnige toekomst te zien. Van overlevingsmechanisme naar het levens-mechanisme.
Terwijl ik aan mijn blog knutsel en een blog schrijf, tekent vriendjelief een roodborstje. Ongekend hoe trots ik op hem ben! Lekker de tijd nemen creatief bezig te zijn & mij versteld laten staan hoe mooi hij kan tekenen. Heerlijk. Dat was alweer lang geleden dat we dat samen deden.
Ondertussen smeden we ook plannen voor de tuin. In huis is het af & zo met het voorjaar in het vooruitzicht gaan we ook bezig met de voor- en achtertuin en de bestrating naar ons huis toe. Ideeën zijn er. Nu nog wat inspiratie opdoen qua stenen, beplanting en materialen om een tuin naar ons wens te laten maken. We hebben er zin in!

2 opmerkingen:

  1. Het was hier ook een pyjama dag. Ook bezig geweest met bloggen. Lekker bakkie koffie erbij en gewoon rustig aan. Zoals een zondag hoort te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinken als fijne dingen en zo hoort het ook. Je werkt om te leven en niet andersom ;)

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster