Pages

Mooie mensen - Mooie wensen

zaterdag 25 februari 2017


Doet me goed! Een ontzettend lief kaartje van een oud collega! 
En de tulpen, koffie en paaseitjes natuurlijk....

Maar ook: een straaltje zonlicht, de kaarsjes en een wierrookje aan. Een lekker muziekje van Spotify of het geluid van tjielpende vogeltjes. Fijne whatsapp gesprekken, visite of een frisse wandeling. De eerste tekenen van de lente zien.

Kijk eens om je heen! Er is zoveel moois te zien!

Mooie mensen, mooie wensen. Ik ken ze allebei! Liefde geven en ontvangen. Wensen, dromen, verlangens. Een sprankeltje hoop, een fluistering van het hart. De donkere wolken lijken plaats te maken voor wat zonneschijn! Nog wel even een pas op de plaats. Rust. Lief zijn voor mijzelf. Maar ook genieten van wat zich aandient.


Een keuken vol spullen, ingrediënten en inmiddels een heerlijke geur. Dit weekend staat in het teken van mijn vriend zijn verjaardag. Er wordt appelkaneel- en stroopwafelcake gebakken. En op verzoek van mijn vriend een ananastaart met bastognekoekbodem en bokkepootjestaart. Heerlijk bakken! En smullen uiteraard. Gezelligheid. Wens jullie ook een fijn weekend! Hebben jullie plannen?

3 opmerkingen:

  1. Ik krijg meteen trek in iets lekkers!!
    Ik heb niet echt plannen voor vandaag. Ben net even lekker naar het tuincentrum geweest en heb weer een aantal planten gekocht. Ik ga er van de week een blogje aan wijden...
    Heel veel plezier met de verjaardag, alvast gefeliciteerd en een fijn weekend!! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een fijn weekend, hopelijk hebben jullie er van genoten en natuurlijk alsnog Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster