Pages

Zonnevitapientjes

woensdag 22 februari 2017


Verrast was ik toen ik vanmorgen gebeld werd. Er toch een vitamine tekort was gevonden in mijn bloed. Vitamine D. En daar konden de klachten van moeheid en spierzwakte wel eens vandaan komen. Totaal niet verwacht, maar ergens was ik wel blij. Er was dus wel een lichamelijke oorzaak gevonden en niet alleen te verwijten aan stress! Elke dag 1 pilletje 3 maand lang en dan weer bloedonderzoek doen. Dat het maar snel mag helpen!

Helemaal fit ben ik helaas nog niet. Ik had vandaag een erg gezellige middag met een vriendin. Lekker gekletst, wat winkels in geweest en uiteraard lekker cappuccino gedronken. 'Ons' momentje. Even er tussenuit was de vermoeidheid wel waard. Flink hoofdpijn nadien, maar dat ben ik inmiddels wel gewend. Had gehoopt al een stuk beter te zijn, maar het viel toch wat tegen.. Nog even bijtanken dan maar!

Morgen een afspraak bij de acupunctuur. Een me-time-momentje. Vaak knap ik er van op. En ook die lekkere warme fleecedekentjes en lieve woorden doen me goed.
Ook pak ik steeds meer mijn hobby's op en realiseer ik mij dat ik er te weinig tijd aan heb besteed. Ik blog weer, knutsel wat in mijn agenda en heb vlagen van creatieve inspiratie. Lekker even wat anders doen en ontspannen. De inspiratie de vrije loop laten.. Genieten!!

2 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad al even geleden dat hier wat verscheen. Succes met de rust vinden en ook de inspiratie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je weer wat tijd voor hobbies vrij kan maken. Hopelijk hebben de tabletjes snel resultaat en anders helpt dit lekkere lente zonnetje vast ook wel mee..

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster