Pages

Creatief werkstekkie

dinsdag 7 maart 2017


Steeds vaker zul je mij zo aantreffen. Met een kop koffie verhuis ik 's ochtends al snel naar boven naar mijn creatieve werkplek. Waar de laptop staat en waar ik wordt omgeven door een walhalla aan creatieve spullen. Waar ik blog, muziek luister en een broodje kaas eet. Waar ik tekeningen maak in mijn gekochte Moleskine Sketchbook of pagina's uitprint voor in mijn planner.


Sinds vandaag ben ik druk aan het printen van de pagina's. Het begon weer te kriebelen om mijn oude planhobby op te pakken. In mijn Hema agenda kan ik mijn creativiteit niet de vrije loop laten. Drukt het inkt door, is er door de belijning weinig ruimte voor eigen ideeën. Het gaf me gewoon geen voldoening, dus verhuisde ik weer naar mijn Filofax.

Ook mijn Carpe Diem planner werd er alweer bijgehaald. Knippen en plakken van plaatjes, een pakkende quote en nu alweer een songtekst in mijn hoofd om wat mee te doen. Het is fijn om weer creatief bezig te zijn! Het schept rust in mijn hoofd en dat doet mijn lijf ook goed.

Vind jij het fijn creatief bezig te zijn en wat doe je momenteel?


2 opmerkingen:

  1. Heerlijk plekje! Ik zit aan de eettafel op die manier. Lekker bezig in mijn Bullet Journal. Mijn planner komt vanzelf wel weer. Echt een moment voor jezelf. En inderdaad heerlijk om je gedachten op rij te zetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om zo creatief bezig te zijn. Mijn planner heeft ruimte gemaakt voor mijn haakprojecten ( de Hygge Shawls) en mijn Bullet Journal. Al gebruik ik de laatste ookal niet meer zo fanatiek. Borduren en haken blijven toch mijn favoriete hobbies. Naast het huishouden, Eleanor, de dieren, mijn blog en fotografie blijft er weinig tijd voor over ook..

    BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster