Pages

Het hoge woord

dinsdag 21 maart 2017


Het hoge woord is eruit. Maandagmorgen was het een chaos in mijn hoofd & het gevoel alsof ik examen ging doen. Toch voelde ik ook moed & lag het hart op het puntje van mijn tong. Eenmaal het hoge woord eruit heb ik eigenlijk veel meer gezegd dan ik vooraf had gedacht. Er kwamen positieve reacties, van sommigen geen reactie en enkele verbaasde blikken. Mei zal de start zijn van een nieuw begin! Een nieuwe baan.

Door de chaos in mijn hoofd, een lijf wat nog herstellende is, heb ik mijn ups en downs. Ik probeer meer tijd voor mijzelf te nemen, maar soms gaat opeens 'het lichtje uit' en ben ik helemaal kapot. Moe, kan mij slecht concentreren en alle prikkels zijn dan teveel. Gelukkig zit er een stijgende lijn in en hoop ik dat het beter gaat nu het Hoge Woord eruit is & ik kan aftellen naar een nieuwe start.
Dagelijks slik ik nog supplement vitamine D om deze weer op peil te krijgen. Begin juni moet ik weer bloedprikken en hoop ik dat het een goede waarde heeft. Dan gaan we ook de weer zonnige tijd tegemoet waarin we zelf vitamine D kunnen aanmaken o.b.v. zonlicht.

Het is tijd om weer tijd te nemen voor dingen die mij energie geven. Met een weekje vakantie in het vooruitzicht is dat makkelijker te plannen. Er staan al wat leuke afspraken op de planning & tussendoor elke keer een dagje rust, een dagje sauna & samen met vriendjelief ben ik nog een dagje vrij. Even weer opladen, bezinnen & met frisse moed de laatste werkweken in. Hopelijk ben ik de laatste week van April nog vrij om de knop in mijn hoofd om te zetten naar een nieuwe start...

1 opmerking:

 
Made by Koffiezuster