Pages

Sketch Book

donderdag 16 maart 2017


Een tijdje geleden kocht ik een Moleskin Sketchbook met het idee weer wat meer tijd te besteden aan creatieve hobby's. Ik zocht wat voorbeelden en inspiratie op m.b.v. Pinterest, dropte er mijn dagelijkse hersenspinsels bij & dan begint voor mij het tekenen. Het is vaak een kwestie van durven en beginnen met potlood. Steeds weer ontdek ik wat nieuws, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van schaduw. Het is een ontspannende bezigheid en ik kan er wel uren zoet mee zijn.


Mijn gedachten krijgen vorm in mijn sketch book. Zo ben ik een blij ei met het zicht op een nieuwe start elders. Ontmoete ik nieuwe mensen en voel ik mij welkom. De lente is voelbaar. De dagen worden langer en lichter, het zonnetje maakt ook plaats in mijn hoofd. Bijna elke dag ga ik wel even een half uurtje wandelen, maar geniet ik ook achter het glas van de warmte.

In mijn sketch book is ook ruimte om al die genietmomentjes vast te leggen. Op te schrijven waar ik dankbaar voor ben. Er even extra bij stil te staan om mijn hoofd te klaren. Een creatieve hobby leent zich daar uitstekend voor!

Teken of doodle jij wel eens? Doe je dat in een sketchbook, notebook of gewoon op papier?

4 opmerkingen:

 1. Geweldig!! Hier een groot Bullet Journal fan, maar dat wist je al ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Je kan mooi tekenen zeg! Ik vind het altijd zo knap als mensen mooi kunnen tekenen, ik neem er zelf (helaas) nooit geen tijd voor. Teveel hobbies en tja dan moet je keuzes maken. Het hele bullet journal-idee heb ik voor nu ook weer even weggelegd. De tijd kan ik goed gebruiken voor mijn twee hygge shawls!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou dank je wel.. Ik vind het leuk geworden, maar geen bijzondere goede tekeningen als ik het vergelijk met die van mijn vriend bijvoorbeeld. Maar gewoon voor de leuk zijn ze wel goed gelukt. Dat heb je soms met hobby's. Zo heb ik dat met haken, dat het al een tijd aan de kant ligt en ik juist meer blog en teken. Prima toch!

   Verwijderen
 3. Super tof wat je hebt gemaakt! Ik kloot wel eens wat aan met handletteren oid, maar ik kan er helemaal niks van ;) Tijd om te oefenen gun ik mezelf dan weer niet..

  BeantwoordenVerwijderen

 
Made by Koffiezuster